websas.hu

Hozzáadás a kedvencekhez - Még szüksége lehet rá!

A Kereskedő-Lapok-ra várjuk üzletek, boltok, áruházak, kereskedelemmel foglalkozó cégek, vállalkozók jelentkezését. További részleteket a Partnereink oldalon találhat.


Fekete Hattyú Antikvárium
 

Antik könyvek, régi fotográfiák vásárlása, értékesítése, aukcionálása.
Szívesen vállaljuk rossz állapotban lévő kötetek restauráltatását, hiányzó lapok pótlását. Negyedévenként rendezünk árveréseket, amelyek témái: vadászat, gasztronómia, humor, értékes dedikált irodalmi művek,
első kiadások, történelmi munkák, földrajzi útleírások, földtudományi értekezések és izgalmas kuriózumok.

1082 Budapest, Nap utca 24.
Tel: 30/2699-536
www.blackswan.hu, bswan@elender.hu

ink-mate Tintapatronok és Utántöltő kittek
Egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
Takarítsa meg nyomtatási költségeinek akár 75%-át!

 
Az ink-mate festékek használatával a nyomtatófej és a fúvókák élettartama jelentősen meghosszabbodik, a többszörösére növekszik.
Az ink-mate utángyártott festékpatronok a kiváló minőséget jelentik, lényegesen kedvezőbb árakon.
Az ink-mate újratöltő kittek gazdaságos megoldást jelentenek mindenkinek. Gyakran egy újratöltő készlet a festékpatronok többszöri újratöltésére elegendő.
Az ink-mate festékpatronokat és újratöltő kitteket Szegeden házhoz szállítjuk, Budapestre és vidékre pedig postai utánvéttel küldjük.

NETREND Bt., Szeged, Veresács u. 51.
30/218-7667
www.ink-mate.hw.hu

Natural Glamour
 A természet kincsestára!

 

Cégünk kiemelkedő minőségű és hatóanyag koncentrációjú 100%-ban természetes alapanyagú termékek, kozmetikumok - gyógytermékek - eszközök, étrendkiegészítők kereskedelmével és forgalmazásával foglalkozik, mely segít a megelőzésben és az egészség, természetes szépség helyreállításában. Folyamatos akciókkal, kedvezményekkel várjuk Önöket! Ha megnyitja Áruházunk ajtaját, Ön előtt is feltárulnak azok a csodák, melyek hamar elérhetővé válnak az Ön számára is!


1108. Budapest, Szövőszék út 16.
Tel: 70/624-0863
www.naturalglamour.hu, info@naturalglamour.hu

GWIBIZ WORLDWIDE

 

Üzletet ajánlok Önnek határok nélkül, ami egy vásárlókártya megvételét (5.000 Ft/év) és annak továbbajánlását jelenti, ami nagy haszonnal jár. A kártyával 5-50 %-os kedvezménnyel vásárolhat kb. 3.000 helyen, és több mint 60 webáruházban.
Ha Ön vállalkozó és szeretne kedvezményt adni szolgáltatásai árából, akkor a következő a teendő: - vásárol 1 kártyát, - partnerszerződést köt a GWIBIZ-zel. Ennek fejébe ingyenes reklámot kap az oldalakon. Tovább ajánlja a kártya megvételét az ügyfeleinek, és már el is indította az GWIBIZ üzletét.
Pl.: Szolnokon 168, Kecskeméten 101 elfogadóhely van, de számuk egyre bővül. További elfogadóhelyekről a honlapon a kereső segítségével tájékozódhat.
A „partnerprogram” címszó alatt az üzleti ajánlatot tekintheti meg, és a végén regisztrálhat.
Csatlakozzon most, és gazdagodjon meg, ha nem is gyorsan, de nagyon!

Czere Edit

http://czeredit.gwibiz.biz , gwibizbiz@citromail.hu