KOMPLEX ÉPÍTÕIPARI KIVITELEZÉS

 

DRYVIT hõszigetelõ rendszer

Fontos hogy az otthonunkban jól érezzük magunkat.
A kedvezõ hõérzet és mikroklíma kialakítása rendkívül fontos és ehhez segít hozzá a polisztirollapos hõszigetelés. A rosszul szigetelt ház, lakás, vagy épület központjában a hõmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy "süt" a hideg a falakból. A polisztirollapos hõszigetelés az épület bármely pontjainak egyenletes melegét teszi lehetõvé.

Magyarországon számtalan hõszigetelésre alkalmas rendszer van forgalomban, ezek a rendszerek nem mindegyike rendelkezik megfelelõ minõséggel. Tehát az olcsó ár nem lehet szempont a rendszer kiválasztásánál, mert rengeteg példa akad arra, hogy a hõszigetelõ rendszer egyszerûen elválik a falazattól, fõleg a rossz minõségû ragasztó, vagy a nem megfelelõ üvegszövet miatt.

Az épületek térelhatároló falainak külsõ hõszigetelésére (új és meglévõ épületeknél egyaránt) a Magyarországon közel 30 éves, Dryvit külsõ hõszigetelõ vakolat-rendszer a legelterjedtebb, bevált megoldás. A Dryvit rendszer alkalmazása esetén a falszerkezeteken akár 75%-kal csökkenthetõ a hõveszteség.

A Dryvit-rendszer felépítése

Falszerkezet, vagy külsõ falburkolat.
Felragasztott Nikecell D hõszigetelés.
Felületerõsítõ üvegháló ragasztóanyagba beágyazva.
Dryvit vékonyvakolat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:

TETÕFEDÕ- ÉS BÁDOGOS MUNKÁK
MINDENNEMÛ TETÕK ÉPÍTÉSE, JAVÍTÁSA, ZSINDELYEZÉSE

ASZFALT ÉS MURVA FORGALMAZÁSA A LEGJOBB ÁRON!
ASZFALTOZÁS
BEDOLGOZVA IS

AZ ORSZÁGBAN BÁRHOL
MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS KÖZÜLETEKNEK EGYARÁNT

BAKTAI CSABA

Telefon:
06-70/704-78-82
E-mail:
csaba762@freemail.hu

KÉPGALÉRIA
AZ OLDAL JELENLEG SZERKESZTÉS ALATT ÁLL!