websas.hu

Az Egészség-Lapok-ra várjuk orvosok, természetgyógyászok, egészségügyi, testedzéssel, fitnesszel, gyógyítással kapcsolatos intézmények, cégek, vállalkozók jelentkezését. További részleteket a Partnereink oldalon találhat.

FOGYJON VELÜNK
egészségesen
koplalás és visszahízás nélkül!


katt ide és válaszd az egészséget!
ELEKTRONIKUS (elektromos) CIGARETTA WEBÁRUHÁZ
Dohányzás leszoktatás - hiányérzet nélkül!

Ön dohányzik és elege van a rossz közérzetből, a sárga fogakból és körmökből, a dohányszagú leheletből és ruhából, a reggeli kínzó köhögésekből?

Vagy Ön nem dohányzik, de szeretne segíteni dohányos családtagján, ismerősén?

Akkor a legjobb helyen jár! Nálunk hozzájuthat a dohányosok álmához: az OXY GAIN, Elektronikus cigarettához!

Ismerkedjen meg a dohányzásleszoktatás legújabb és jelenleg leghatékonyabb módszerével, az elektromos cigarettával, mely a nikotinfüggőség kezelése mellett a szertartás mozdulatsorát is képes pótolni. Ha az elektronikus cigarettát használja a mindennapi dohányzás helyett, nem kényszer a leszokás, mert az egészségesen, - a leszoktatás végén nikotinmentes patronnal, - következmények nélkül folytatható.


Rendelje meg MOST!

Web: www.elcigi.boltaneten.hu
Aranyosi Éva kineziológus - kineziológia, stresszoldás, családterápia, Bach virágterápia
KINEZIOLÓGIA, A TEST KEZELÉSE, A LÉLEK GYÓGYÍTÁSA.
Egészségmegőrző, gyógyulást elősegítő energetikai kezelés. Segítő beszélgetés. (testünk üzenetei, betegségek lelki okai). Stresszoldás. Belső gyógyító energiánk aktiválása. Energia blokkok oldása. Önismeret, készség és képességfejlesztés. Életmódtanácsadás. Családterápia. Bach virágterápia. Budapestről és vonzáskörzetéből várom vendégeimet, telefonon előre egyeztetett időpontokban: 06-30/637-2022
Újpesti Gyermek és Ifjúsági Ház
1042 Budapest, István út 17-19. I. emelet 110.

web: www.kineziologialap.hu

NONI A CSODÁS GYÓGYEREJŰ GYÜMÖLCS


CSODÁS GYÓGYEREJŰ GYÜMÖLCS


A Noni gyümölcsöt Polinéziában több mint 2000 éve használják a gyógyításban.Az utóbbi időben reneszánszát éli a hagyományos gyógymódok újra-
felfedezése és alkalmazása a tudományos orvoslás mellett. Minden noni fogyasztó, hosszabb-rövidebb ídő után kedvező hatásokat észlel az általános és egészségi állapotában. A noni általában gyorsan kifejti hatását, a legtöbb ember napokon, vagy heteken belül észleli az eredményt.
A noni méreganyag és mellékhatás mentes, összhangban dolgozik más táplálék-kiegészítőkkel és gyógyszerekkel, gyakorlatilag mindenki számára biztonságos, beleértve a gyerekeket, terhes és szoptatós anyákat és az időseket is.

Bővebb információ:www.mynoni.net/sperling/

E-mail:sperling@mynoni.net

1036 Budapest, Szondy u. 42/c
Tel: 332 6656
Mobil:06 20 9253-955

Használt étolaj begyűjtése és ártalmatlanítása


Ne öntse a használt étolajat a lefolyóba! Ne szennyezze a környezetet!
Kiemelten közhasznú szervezetünk elszállítja, és gondoskodik a megfelelő ártalmatlanításáról. Mindezt mostantól díjmentesen, magánszemélyektől és közületektől egyaránt.

Tel: 70/224-2540
E-mail: Veszélyes hulladék