SPA MÉREGTELENÍTÉS AZ ÖN OTTHONÁBAN!

 

A testünkben felhalmozódott salak- és méreganyagok gyengítik az immunrendszert, növelik a betegségek kialakulásának kockázatát, fájdalmakat okoznak.
Az étkezés során számos ilyen anyag kerül szervezetünkbe:
a különféle íz-fokozók, színezékek, tartósítószerek, stb.
Továbbá bejutnak szervezetünkbe a kipufogógázok, nehézfémek, és más vegyi anyagok is.
A zsíros és fûszeres táplálkozás, a mozgásszegény életmód és a stressz tovább rontja a helyzetet. Nem véletlen tehát, hogy az emberek nagy része álmatlanságra, fáradtságra, feledékenységre, fájdalmakra panaszkodik, illetve magas vérnyomásban, cukorbetegségben, reumás panaszokban, stb. szenved.

Akiknek fontos a rendszeres méregtelenítés:
- rendszeres dohányosok és rendszeres alkohol fogyasztók
- gyenge immunrendszerrel rendelkezõk
- akik napi stresszhatásoknak vannak kitéve
- túl sok zsírt, olajat használnak a fõzéshez
- cukorbetegségben, magas vérnyomásban, reumában, izületi gyulladásban szenvednek
- magas a vércukorszintjük


A méregtelenítõ kezelés jótékony hatásai:

Olyan problémák esetén , mint álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alkalom után érzékelhetõ eredményt hoz.
Komolyabb betegségeknél ( reuma, köszvény , magas vérnyomás, májmegnagyobbodás, diabétesz, rák ) már egyhavi kezelési kúrával jelentõsen javítható a beteg állapota,
ami laborleletekben pontosan nyomon követhetõ.
*
Javul az izületi mozgás és csillapodnak az iizületi gyulladásból származó fájdalmak.
6-8 kezelés után a mozgásszervi fájdalmak jelentõs csökkenésérõl is beszámolnak a betegek, hiszen távoznak a krónikus gyulladásokat fenntartó káros anyagok,
javul az izmok, izületek vérkeringése.
*
Csökken az alvászavar, mérséklõdik a stressz okozta fáradság, jelentõsen javul a közérzet, a szervezet energiával töltõdik fel, hiszen eltávozik a méreg.
*
Szív- és érrendszeri betegségek esetén, csökkenti az érelmeszesedés kialakulásában fõszerepet játszó koleszetrin és a vérzsírok szintjét, a rugalmas erek pedig nem terhelik a szívet, így csökken a vérnyomás.
*
Javul a vér viszkozitása, azaz a vörösvértestek nem állnak össze kisebb-nagyobb csomókba, javul a mikrocirkuláció, csökken az agyi véráramlási zavarok esélye.
*
Hasonló okok miatt gyakran javulnak az allergiás tünetek is.
*
Krónikus vese- és májproblémákban szenvedõ betegek esetén a kezelés támogatja ezeknek a méregtelenítésben fontos szerepet játszó szerveknek a mûködését.

A csakis a vörös vértestekkel kapcsolatba lépõ negatív ionok képesek a vér savasságát lúgossá változtatni, megnyugtatják az idegrendszert és erõsítik az immunrendszert. Helyreállítják a légzést, jótékony hatásúak a tüdõre, csökkentik az allargiás folyamatokat. Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy 35 %-kal képesek hígítani a vért, és jelentõs a szerepük az agyvérzés megelõzésében.
A SPA Méregtelenítõ negatív ionos kezelése javítja a vérkeringést is.


Hívjon bátran és bizalommal,
otthonában segítek Önnek, hogy jobban érezze magát!


Telefon:
06-70/7089080, 70/4092899

E-mail: nyul.renata@freemail.hu