websas.hu

Hozzáadás a kedvencekhez - Még szüksége lehet rá!

Az Egészség-Lapok-ra várjuk orvosok, természetgyógyászok, egészségügyi, testedzéssel, fitnesszel, gyógyítással kapcsolatos intézmények, cégek, vállalkozók jelentkezését. További részleteket a Partnereink oldalon találhat.


ELEKTRONIKUS (elektromos) CIGARETTA WEBÁRUHÁZ Dohányzás leszoktatás - hiányérzet nélkül!

Ön dohányzik és elege van a rossz közérzetből, a sárga fogakból és körmökből, a dohányszagú leheletből és ruhából, a reggeli kínzó köhögésekből?

Vagy Ön nem dohányzik, de szeretne segíteni dohányos családtagján, ismerősén?

Akkor a legjobb helyen jár! Nálunk hozzájuthat a dohányosok álmához: az OXY GAIN, Elektronikus cigarettához!

Ismerkedjen meg a dohányzásleszoktatás legújabb és jelenleg leghatékonyabb módszerével, az elektromos cigarettával, mely a nikotinfüggőség kezelése mellett a szertartás mozdulatsorát is képes pótolni. Ha az elektronikus cigarettát használja a mindennapi dohányzás helyett, nem kényszer a leszokás, mert az egészségesen, - a leszoktatás végén nikotinmentes patronnal, - következmények nélkül folytatható.


Rendelje meg MOST!

Web: www.elcigi.boltaneten.hu
Aranyosi Éva kineziológus - Kineziológia, Stresszoldás, családterápia, Bach virágterápia

KINEZIOLÓGIA, A TEST KEZELÉSE, A LÉLEK GYÓGYÍTÁSA

Egészségmegőrző, gyógyulást elősegítő energetikai kezelés. Segítő beszélgetés. (testünk üzenetei, betegségek lelki okai). Stresszoldás. Belső gyógyító energiánk aktiválása. Energia blokkok oldása. Önismeret, készség és képességfejlesztés. Életmódtanácsadás. Családterápia. Bach virágterápia. Budapestről és vonzáskörzetéből várom vendégeimet, telefonon előre egyeztetett időpontokban: 06-30/637-2022

Újpesti Gyermek és Ifjúsági Ház

1042 Budapest, István út 17-19. I. emelet 110.


www.kineziologialap.hu